top of page
Golf i Pitch&Putt
golf montenya

CAMP DE GOLF EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

GOLF MONTANYÀ

Contemplar l'alzina mil·lenària. Observar la Masia l'Estanyol i el seu interior, representació genuïna de l'arquitectura catalana.
Jugar els 18 forats disfrutant i gaudint del joc i del meravellós entorn i acabant assaborint la nostra cuidada cuina.
Jugar a Golf Montanyà és un privilegi irrepetible.

A 16 min

Camp golf Taradell

CAMP DE GOLF DE 9 FORATS

Golf Club Taradell

 

El camp de golf Club Taradell compta amb 9 forats, camp de pràctiques amb tees coberts, zona de putting green i approach. Així com, de serveis de bar, classes, botiga i lloguer de material

A 19 min

mas gurumbau golf

CAMP DE GOLF I PITCH&PUTT

MAS GURUMBAU

Mas Gurumbau és un camp de Pitch&Putt i golf de par 3, de 18 forats, situat a la plana de Vic.

El camp disposa d’un recorregut llarg de més de 1.800 m, i un curt d’uns 1.500 m. És un camp variat amb diferents possibilitats de joc, uns grans greens que admeten diverses posicions de bandera en un terreny amb suaus ondulacions, totalment integrat en el paisatge de la zona.

A 22 min

Golf pitch&putt

CAMP DE GOLF I PITCH&PUTT

CAN PASCUAL

A la vil·la d’Arbúcies, als peus de l’impressionant castell de Montsoriu hi trobareu el P&P Can Pascual, un camp de 9 forats amb dobles sortides d’entre 50 i 120 metres de distància. Tot integrat en un antic camp de fruiters, amb prat autòcton i rodejat de natura.

És un camp únic que vol aproximar-se a l’essència del golf com a esport, on és el jugador el qui s’ha d’adaptar al camp i no a l’inrevés. Tot un repte!

A 27 min

4-espigues-blanques 2.png

Can ​Xis​quet

Recomenat
bottom of page