Localització

Can Xisquet es un allotjament de la categoria 4 espigues (categoria superior)

La masia es lloga sencera (modalitat ARI) per un grup de fins a 10 persones.

Disposa de 5 habitacions dobles, 4 banys complets, i 1 d’auxiliar.

 

Can Xisquet es troba a cavall de parc natural del montseny i el de les guilleries, això es trasllada en un paratge molt tranquil on poderse relaxar. La seva ubicació permet que, sense​​ haver de fer llargues pistes de muntanya, la carretera no es vegi ni es senti.

​Prop de Can xisquet podeu trobar:​​

CENTRE CULTURAL EUROPEU DE LA NATURA: Centre de projectes de comunicació ambiental, amb dos espais temàtics permanents, l’aigua i l’arbre, on es pot gaudir de projeccions, fotografies, interactius, ...

PARC NATURAL DEL MONTSENY: Forma part del Patrimoni Universal, és una reserva de la Biosfera amb paisatges mediterrànis i centreuropeus. Un espai per gaudir de moltes rutes guiades, rutes a peu i rutes amb cotxe.

FONT DE LES PAITIDES: Les paitides són les fades que protegeixen i vigilen les fonts del poble. És la font més coneguda, ja que brolla en temps de sequera.

LA SALA: Masia fortificada amb muralla i torre medieval. Va ser la casa natal del famós bandoler del segle XVI, Joan Sala conegut amb el sobrenom de Serrallonga.

​​

ESPINZELLA: Conjunt arquitectònic que aplega edificacions romàniques, gòtiques i neoromàniques del segles XII, XV, XIX respectivament. Destaca pel seu treball amb gres roig.

CA L’HERBOLARI: Casa senyorial amb importants detalls arquitectònics del modernisme català, on va viure Jaume Bofill, apotecari de la Corona d’Aragó.

Can ​Xis​quet

Contact us:​​​​

​​

34+654 045 027

Follow Us:

  • Instagram
  • Facebook icono social

10

© 2012 Stl2​company