top of page
Localització 
(imatge només disponible en format ordinador)

Can Xisquet és un allotjament de la categoria 4 espigues (categoria superior)

La masia es lloga sencera (modalitat ARI) per un grup de fins a 10 persones.

Disposa de 5 habitacions dobles, 4 banys complets, i 1 d’auxiliar.

 

Can Xisquet és ideal per gaudir del silenci, amb una acústica excepcional que permet fins i tot sentir el campanar de Viladrau a 3 km.

La poca contaminació lumínica també permet veure uns cels nocturns meravellosos.

Gronxadors

Llit elàstic

Bambú

Paisatge

Pati

Garatge

Ping-pong

Façana

Bosc de pins

Parc infantil
bosc

Prat

Piscina

Vestidor

Font

Del Canti

turisme rural
pati
ping-pong
Piscina amb vistes
jardins
vistes montseny

Bambú

Vistes al Montseny

Can Xisquet es troba a cavall de parc natural del Montseny i el de les Guilleries, això es trasllada en un paratge molt tranquil on poder-se relaxar. La seva ubicació permet que, sense​​ haver de fer llargues pistes de muntanya, la carretera no es vegi ni se senti.

​Prop de Can Xisquet podeu trobar:​​

CENTRE CULTURAL EUROPEU DE LA NATURA: Centre de projectes de comunicació ambiental, amb dos espais temàtics permanents, l’aigua i l’arbre, on es pot gaudir de projeccions, fotografies, interactius, ...

PARC NATURAL DEL MONTSENY: Forma part del Patrimoni Universal, és una reserva de la Biosfera amb paisatges mediterranis i centreeuropeus. Un espai per gaudir de moltes rutes guiades, rutes a peu i rutes amb cotxe.

FONT DE LES PAITIDES: Les paitides són les fades que protegeixen i vigilen les fonts del poble. És la font més coneguda, ja que brolla en temps de sequera.

LA SALA: Masia fortificada amb muralla i torre medieval. Va ser la casa natal del famós bandoler del segle XVI, Joan Sala conegut amb el sobrenom de Serrallonga.

​​

ESPINZELLA: Conjunt arquitectònic que aplega edificacions romàniques, gòtiques i neoromàniques del segles XII, XV, XIX respectivament. Destaca pel seu treball amb gres roig.

4-espigues-blanques 2.png

Can ​Xis​quet

Recomenat
bottom of page