Per a tota la família
casablanca.jpg

VISITES GUIADES - VISITES LLIURES

MAS CASABLANCA

ANIMALS
DE GRANJA
I
CONTES

Casablanca de Taradell és un mas amb l'estructura i el funcionament de la casa de pagès tradicional. Una manera de viure que, fins fa pocs anys, era la més estesa al nostre país i que avui és a punt de desaparèixer.

Per difondre aquests coneixement han creat la editorial Edicions Casablanca, que ofereix una col·lecció de contes que mostren tots els espectes de la vida a pagès durant el llarg de l'any.

A 14 min

285_ta_la_selva_de_la_aventura_1284x642_

TIROLINES - CIRCUITS ACROBÀTICS - CAMINAR DESCALÇ

LA SELVA DE L'AVENTURA

Entre les diverses opcions que ofereix trobareu un sender on es combina el plaer i la satisfacció de sentir la natura als peus. O dues llargues tirolines per delectar els amants de les alçades i la velocitat (a partir d' 1,40m).

Vols desplaçar-te entre arbres? Circuits acrobàtics adaptats a les diferents alçades (a partir de 1m).

A 15 min

golf montenya.jpg

CAMP DE GOLF EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

GOLF MONTANYÀ

Contemplar l'alzina mil·lenària. Observar la Masia l'Estanyol i el seu interior, representació genuïna de l'arquitectura catalana.
Jugar els 18 forats disfrutant i gaudint del joc i del meravellós entorn i acabant assaborint la nostra cuidada cuina.
Jugar a Golf Montanyà és un privilegi irrepetible.

A 16 min

0505PONICAT_edited.jpg

PASSEJOS I CASALS D'EQUITACIÓ AMB PONIS

PONICAT

PoniCat és una escola d’equitació on només es treballa amb ponis.

Els ponis tenen un caràcter afable i tranquil i això fa que l’experiència per als més petits sigui agradable i senzilla.

A 17 min

horaris.jpg

250M2 DE MAQUETA ESCALA HO - 15.000 HORES DE FEINA

EL MÀGIC MÓN DEL TREN

El Màgic Món del tren és una instal·lació dedicada al món del col·leccionisme i el modelisme. Aquesta activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per  ser visitat pel públic de totes les edats

A 19 min

El Màgic Món del tren és una instal·lació dedicada al món del col·leccionisme i el modelisme. Aquesta activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per  ser visitat pel públic de totes les edats

magma-centre-ludic-slider03-10.jpg

CENTRE LÚDIC TERMAL MAGMA

MAGMA

A 32 min

El Centre Lúdic Termal MAGMA és l'espai ideal on relaxar-se amb aigües termals. Un centre per gaudir d'una experiència sensorial única on la tecnologia i les aigües termals s'uneixen per crear espais d'alta qualitat per cuidar la salut del cos i de la ment, ja sigui sol, amb parella, família o amics.

L'espai gaudeix d'unes aigües termals-mineromedicinals, declarades d'utilitat pública el 1889, bicarbonatades, sòdiques, fluorades i silicatades que brollen a 42º de forma natural a les deus del Balneari Termes Orion.

plafo-anigami-amb-llegenda.jpg

TIR AMB ARC-TIROLINES-GEOLOCALITZACIÓ-GIMCANA

ANIGAMI PARC

A 34 min

Al Parc d’Aventura d’Anigami hi trobaràs un munt d’activitats per passar un dia fantàsticamb els amics o la família, un complement perfecte per a qualsevol tipus de celebració. Al Parc t’esperenmés de 15 activitatsa escollir per a tots els públics, algunes d’elles per a individuals, d’altres per a grups, etc.

Can ​Xis​quet