top of page
Per a tota la família
masia tradiccional

VISITES GUIADES - VISITES LLIURES

MAS CASABLANCA

ANIMALS
DE GRANJA
I
CONTES

Casablanca de Taradell és un mas amb l'estructura i el funcionament de la casa de pagès tradicional. Una manera de viure que, fins fa pocs anys, era la més estesa al nostre país i que avui és a punt de desaparèixer.

Per difondre aquests coneixement han creat la editorial Edicions Casablanca, que ofereix una col·lecció de contes que mostren tots els espectes de la vida a pagès durant el llarg de l'any.

A 14 min

enfilar arbres

TIROLINES - CIRCUITS ACROBÀTICS - CAMINAR DESCALÇ

LA SELVA DE L'AVENTURA

Entre les diverses opcions que ofereix trobareu un sender on es combina el plaer i la satisfacció de sentir la natura als peus. O dues llargues tirolines per delectar els amants de les alçades i la velocitat (a partir d' 1,40m).

Vols desplaçar-te entre arbres? Circuits acrobàtics adaptats a les diferents alçades (a partir de 1m).

A 15 min

golf

CAMP DE GOLF EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

GOLF MONTANYÀ

Contemplar l'alzina mil·lenària. Observar la Masia l'Estanyol i el seu interior, representació genuïna de l'arquitectura catalana.
Jugar els 18 forats disfrutant i gaudint del joc i del meravellós entorn i acabant assaborint la nostra cuidada cuina.
Jugar a Golf Montanyà és un privilegi irrepetible.

A 16 min

Ponis

PASSEJOS I CASALS D'EQUITACIÓ AMB PONIS

PONICAT

PoniCat és una escola d’equitació on només es treballa amb ponis.

Els ponis tenen un caràcter afable i tranquil i això fa que l’experiència per als més petits sigui agradable i senzilla.

A 17 min

maqueta tren

250M2 DE MAQUETA ESCALA HO - 15.000 HORES DE FEINA

EL MÀGIC MÓN DEL TREN

El Màgic Món del tren és una instal·lació dedicada al món del col·leccionisme i el modelisme. Aquesta activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per  ser visitat pel públic de totes les edats

A 19 min

El Màgic Món del tren és una instal·lació dedicada al món del col·leccionisme i el modelisme. Aquesta activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per  ser visitat pel públic de totes les edats

balneari

CENTRE LÚDIC TERMAL MAGMA

MAGMA

A 32 min

El Centre Lúdic Termal MAGMA és l'espai ideal on relaxar-se amb aigües termals. Un centre per gaudir d'una experiència sensorial única on la tecnologia i les aigües termals s'uneixen per crear espais d'alta qualitat per cuidar la salut del cos i de la ment, ja sigui sol, amb parella, família o amics.

L'espai gaudeix d'unes aigües termals-mineromedicinals, declarades d'utilitat pública el 1889, bicarbonatades, sòdiques, fluorades i silicatades que brollen a 42º de forma natural a les deus del Balneari Termes Orion.

parc aventures

TIR AMB ARC-TIROLINES-GEOLOCALITZACIÓ-GIMCANA

ANIGAMI PARC

A 34 min

Al Parc d’Aventura d’Anigami hi trobaràs un munt d’activitats per passar un dia fantàsticamb els amics o la família, un complement perfecte per a qualsevol tipus de celebració. Al Parc t’esperenmés de 15 activitatsa escollir per a tots els públics, algunes d’elles per a individuals, d’altres per a grups, etc.

waterworld

AQUATIC PARK

WATER WORLD

At 48 min

More than 15 different attractions, some of which are unique in Europe. For example, the X-Treme Mountain, a water roller coaster of more than 350 meters, or the Rafting River, the largest water attraction on the European continent part of the route of which (more than 200 meters) passes in the dark.

In addition, the park consists of large green areas where you can have a picnic and enjoy a day with the family

parc aquatic

AQUATIC PARK - DOLPHINARIUM 

MARINELAND CATALUNYA

At 54 min

In addition to the area of aquatic attractions, the site has two other prominent areas: the dolphinarium and the marine zoo, where you can meet dolphins, sea lions and exotic birds. In this water park there are attractions for all ages: for the most intrepid, such as the Kamikaze or Black Hole slides, and the Children Paradise, for the little ones at home.

parc aquàtic

AQUATIC PARK

AQUADIVER

At 55 min

It has all kinds of attractions and rest and picnic areas to enjoy a summer day.

The park is equipped with several water attractions for kids, such as the Kids River or the Baby Pool, but it also has slides for the bravest, such as the Kamikaze.

In addition, you can find hydrotherapy pools to end the day well rested.

parc aquàtic

AQUATIC PARK

ILLAFANTASIA

 At 1h 1min

With its 70,000 square meters, Illa Fantasia is one of the largest water parks in Catalonia and also with more history, because it has been operating since the 80s. The site, located in the Maresme, has more than 22 slides, 3 macro pools and a large picnic and barbecue area. Among all the attractions that can be found there is the aquamania, three tubes 15 meters high with various intensities, suitable only for the most daring.

4-espigues-blanques 2.png

Can ​Xis​quet

Recomenat
bottom of page